Tanuljunk Angolul! Online Nyelvtanfolyam

Online nyelvtanfolyam: Tanuljunk Angolul! sorozatOnline Nyelvtanfolyam

Tanuljunk Angolul! sorozat

A Tanuljunk Angolul! – azaz Let’s Learn English – című sorozat egy új online nyelvtanfolyam, melyben 52 leckén keresztül lépésről lépésre sajátíthatod el az angol nyelvet. Minden egyes lecke több részből áll, videókkal és érhető magyarázatokkal. Az első részben egy folytatásos történet aktuális epizódját nézzük meg, majd a további részekben a történet alapján lesznek kiejtés, beszéd, szókincs, nyelvtan, hallás utáni értés és íráskészség fejlesztő gyakorlatok és feladatok is. Azt Te döntöd el, hogy a lecke részeiből hányat nézel át egyszerre. Ha van elég időd és energiád, akkor egy nap átnézhetsz több részt is egymás után. Ha elfáradsz, vagy kevesebb időd van angolozni, akkor nyugodtan oszd el a lecke részeit több napra. A lényeg, hogy úgy alakítsd ki a saját tempódat, ahogy neked kényelmes.

Az viszont nagyon fontos, hogy az adott lecke minden részét megcsináld a megadott sorrendben. Még akkor is, ha esetleg egyes részeknél úgy érzed, hogy „Én ezt már tudom!”. A sorozat elemei egymásra épülnek, így a hatékony haladáshoz jó, ha minden részt átnézel.

Különleges köszönet a VoA angol nyelvoktató programja munkatársainak a sorozat leckéiért. A magyar nyelvtanulók számára adaptált változatban Király Mónika angol nyelvtanár fog Neked segíteni abban, hogy sikeresen elsajátítsd a leckék anyagát. Kövesd velünk az online nyelvtanfolyam leckéit hétről hétre, és nyelvtudásod biztosan sokat fog fejlődni.

Jó tanulást és sok sikert kívánok Neked!

Király Mónika

A Tanuljunk Angolul! online nyelvtanfolyam leckéi:

Ha szereted a Tanuljunk Angolul! sorozatot, nyugodtan oszd meg a közösségi oldalakon!


Keresés

Angol nyelvű állásinterjú?

Készülj fel hatékonyan!

angol nyelvű állásinterjú felkészülés

E-KÖNYV ÉS HANGANYAG

KATEGÓRIÁK