E-Tananyagok

e-tananyagok

Ezen az oldalon olyan feladatgyűjteményeket találsz, melyekben a tesztek és feladatok a megújult alapfokú és középfokú angol nyelvvizsga követelményeihez alkalmazkodnak.
Angol alapfokú nyelvvizsga felkészüléshez: BME és Origó írásbeli, valamint szóbeli és hallott szöveg értése feladatgyűjteményeket.
Angol középfokú nyelvvizsga felkészüléshez: BME és Origó írásbeli, valamint szóbeli és hallott szöveg értése feladatgyűjteményeket.
Üzleti angol középfokú nyelvvizsga felkészüléshez: BME és BGE írásbeli, valamint szóbeli és hallott szöveg értése feladatgyűjteményeket.
Ezen kívül több hasznos angol szókincs- és készségfejlesztő tananyagot is találsz.

Alapfokú Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemények

Középfokú Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemények

Üzleti Angol Középfokú Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemények

Angol szókincsfejlesztő e-tananyagok

Angol készségfejlesztő e-tananyagok

Mi az E-Tananyag?

Az E-Tananyagok abban segítenek Neked, hogy otthon, egyénileg is tudd nyelvtudásod gyakorolni, vagy tudj nyelvvizsgára felkészülni e-könyvek (elektronikus könyvek) segítségével. Az e-könyv azt jelenti, hogy a választott tananyagot nyomtatható PDF dokumentum fájlban kapod meg az e-mail címedre. Ha az e-könyvhöz hanganyag is tartozik, azt mp3 formátumban fogod megkapni. Mindegyik e-tananyag ára 3.400 Ft.

Hogyan tudsz hozzájutni az E-Tananyagokhoz?

Az E-tananyagokat IDE KATTINTVA a megrendelési űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A megadott adatok kizárólag a számlázáshoz, és a kapcsolattartáshoz szükségesek. Semmilyen egyéb célra nem kerülnek felhasználásra, és semmilyen harmadik félnek nem kerülnek átadásra.

Hogyan kapod meg a tananyagot?

A megrendelésedről 1 munkanapon belül az email címedre visszaigazolást kapsz, mely tartalmazza a fizetési információkat. Ezután a tananyag árát banki átutalással tudod kifizetni. A banki jóváírást követően e-mailben fogod megkapni a kért e-könyvet PDF fájlban, a hanganyagot mp3 fájlban. A banki jóváírás bankszámláról történő átutalásnál nagyon gyors, így az e-tananyagot általában 1-2 munkanap alatt megkapod.
Hozzászólás

Keresés

Angol nyelvű állásinterjú?

Készülj fel hatékonyan!

angol nyelvű állásinterjú felkészülés

E-KÖNYV ÉS HANGANYAG

KATEGÓRIÁK