Angol Alapfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli Origó típus megoldással

Angol Alapfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli Origó típus megoldással

Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény

Alapfok 2

Írásbeli – Origó Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek

 

Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Alapfok 2 Írásbeli – Origó Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek

FIGYELEM! A múlt évtől megváltozott az alapfokú Origó nyelvvizsga felépítése. Az új szerkezetű vizsgán más típusú feladatok szerepelnek, mint korábban.

Ez a feladatgyűjtemény már olyan feladatsorokat tartalmaz, mint amilyenek az új típusú Origó vizsgán vannak! 

Teljes feladatsorok megoldással:

  • Olvasáskészség feladatok: 1. nyílt végű kérdések
  • Olvasáskészség feladatok: 2. lyukas szöveg kiegészítése
  • Íráskészség feladatok: 1. levél vagy e-mail írás
  • Íráskészség feladatok: 2. üzenet, vélemény, értékelés vagy hozzászólás írás
  • Közvetítés angolról magyarra feladatok
  • Megoldókulcs

 

Ha szeretnél belenézni az Alapfok 2 – Írásbeli Origó típusú nyelvvizsgára készülőknek című Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjteménybe, a Minta feladatsor gombra kattintva letölthetsz egy teljes feladatsort az e-tananyagból.
Ha szeretnél hozzájutni ehhez az e-tananyaghoz, ennek menetéről a Megrendelési információk gombra kattintva tájékozódhatsz.

Minta feladatsor   Megrendelési információk

Terjedelem: 65 oldal
Ár: 3.400 Ft

 

Részletek

Az Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény sorozatban az Alapfok 2 című angol nyelvvizsga felkészítő e-könyv úgy került összeállításra, hogy ennek segítségével egyénileg is tudj készülni az  új típusú Alapfokú írásbeli Origó nyelvvizsga típusra.

Értékes nyelvvizsga rutint szerezhetsz: mivel a választott nyelvvizsga típusnak megfelelő feladatsorokkal készülsz fel, a nyelvvizsgán már rutinosan fogod tudni megoldani a feladatokat

Tejes nyelvvizsga feladatsorok: a tananyag öt fejezetben összesen 25 gyakorló vizsgafeladatot tartalmaz. Így mielőtt elmész vizsgázni, többször is alaposan begyakorolhatod a tudásod mindegyik feladat típusban

Megoldásokkal: a teljes tesztgyűjtemény a megoldásokat is tartalmazza, így könnyen leellenőrizheted a válaszaid helyességét

 

Feladat típusok

 

Olvasáskészség 1

Olvasás utáni szövegértés készséget mérő feladat. A szöveg után megadott kérdésekre kell válaszolni magyarul. A válaszoknál térjünk ki a kérdéshez tartozó összes információs elemre. Ebben a részben a maximálisan elérhető pontszám: 15 pont.

Olvasáskészség 2

Ez egy úgynevezett lyukas szöveg típusú feladat. A szöveg után található elemek (szavak vagy szókapcsolatok) listájából választva kell kiegészíteni a szöveget. Egy elemet csak egyszer lehet felhasználni. Figyelem! A listán 7 választható elem van, viszont csak 5 üres hely. Így értelemszerűen 2 elemet nem kell felhasználni.  Ebben a részben a maximálisan elérhető pontszám: 5 pont.

Íráskészség 1

Íráskészséget mérő feladat. Egy kb. 8-10 soros levél vagy e-mail írása megadott szempontok alapján. Az írásnál minden megadott szempontra ki kell térni, de nem feltétlenül azonos terjedelemben..
A pontozásnál figyelembe veszik a kommunikatív értéket, a kifejezőkészséget és a nyelvhelyességet. Ebben a részben a maximálisan elérhető pontszám: 15 pont.

Íráskészség 2

A feladat a megadott szituáció alapján egy rövid, 3-4 soros szöveg írása. A szöveg típusa lehet: rövid üzenet, vélemény / értékelés, internetes hozzászólás. Ebben a részben a maximálisan elérhető pontszám: 5 pont.

Közvetítés

Ez olvasási szövegértés- és közvetítési készséget együtt mérő feladat. A megadott szituáció szerint kell először elolvasni egy rövid angol nyelvű szöveget, majd kitölteni egy feladatlapot magyarul. Ebben a részben a maximálisan elérhető pontszám: 10 pont.
(A pontozás ennél a feladatnál úgy működik, hogy összesen 20 információs egységnek kell szerepelnie a válaszlapon – mint az a megoldókulcsban is látszik, – és mindegyik egység fél pontot ér. Tehát összesen 20 információs elem = 10 pont.)

A gyakorlókönyvben minden rész végén találsz megoldókulcsot, amellyel ellenőrizheted megoldásaidat.

Az alapfokú írásbeli vizsgán maximálisan elérhető összpontszám: 50 pont. A sikeres vizsgához a megfelelési határ (60%): 30 ponttól.

A vizsga feladatainak megoldásához egy- vagy kétnyelvű nyomtatott szótár használható.

Alapfokú Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemények:

Angol Alapfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli BME típus megoldással
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Alapfok 1 Írásbeli - BME Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A MÚLT ÉVTŐL MEGVÁLTOZOTT AZ ALAPFOKÚ BME NYELVVIZSGA ...
Bővebben
Angol Alapfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli Origó típus megoldással
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Alapfok 2 Írásbeli - Origó Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A múlt évtől megváltozott az alapfokú Origó ...
Bővebben
Angol Alapfokú Nyelvvizsga Feladatok Szóbeli
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Alapfok 3 Szóbeli Nyelvvizsgára Készülőknek Teljes feladatsorok: Irányított Beszélgetés Feladatok Témakifejtés Képek Alapján Feladatok Szituációs Párbeszéd ...
Bővebben
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Alapfok 4. Hallott szöveg értése
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Alapfok 4 Hallott Szöveg Értése - Alapfokú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A MÚLT ÉVTŐL MEGVÁLTOZOTT AZ ALAPFOKÚ ...
Bővebben


Hozzászólás

Keresés

Angol nyelvű állásinterjú?

Készülj fel hatékonyan!

angol nyelvű állásinterjú felkészülés

E-KÖNYV ÉS HANGANYAG

KATEGÓRIÁK