Angol Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Hallott Szöveg Értése megoldással

Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény - Középfok 4 - Hallott szöveg értése - e-könyv és hanganyag

Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény

Középfok 4

Hallott Szöveg Értése – Középfokú Nyelvvizsgára Készülőknek

Középfok 4 - Nyelvvizsga tesztgyűjtemény - Hallott szöveg értése - e-könyv és hanganyag

FIGYELEM! A MÚLT ÉVTŐL MEGVÁLTOZOTT A KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGÁK FELÉPÍTÉSE. AZ ÚJ SZERKEZETŰ VIZSGÁN MÁS TÍPUSÚ FELADATOK SZEREPELNEK, MINT KORÁBBAN.

EZ A FELADATGYŰJTEMÉNY MÁR OLYAN FELADATSOROKAT TARTALMAZ, MINT AMILYENEK AZ ÚJ TÍPUSÚ KÖZÉPFOKÚ VIZSGÁKON VANNAK! 

Feladatsorok megoldással középfokú nyelvvizsga felkészüléshez:

  • Nyílt végű kérdések 
  • Táblázat kiegészítése feladatok
  • Jegyzet készítése angolul feladatok
  • Feleletválasztós tesztek
  • Mondatok kiegészítése hiányzó elemekkel feladatok
  • Megoldások
  • Hanganyag
  • Hallott szövegek írásos átirata

Ha szeretnél belenézni a Középfok 4 -Hallott szöveg értése – Középfokú nyelvvizsgára készülőknek című Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjteménybe, a Minta feladatsor gombra kattintva megnézhetsz néhány feladatsort az e-tananyagból.

Ha szeretnél hozzájutni ehhez az e-tananyaghoz, ennek menetéről a Megrendelési információk gombra kattintva tájékozódhatsz.

Minta feladatsor   Megrendelési információk

Terjedelem: 69 oldal
Ár: 3.400 Ft

Formátum: Tesztgyűjtemény – PDF, Hanganyag – MP3

Részletek

Az Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény sorozatban a Középfok 4. című angol nyelvvizsga felkészítő e-könyvet úgy állítottam össze, hogy ennek segítségével bármelyik típusú angol középfokú nyelvvizsga Hallott szöveg értése / Hallás utáni értés (Listening Comprehension) részére fel tudj készülni.

Értékes nyelvvizsga rutint szerezhetsz: mivel a feladatsorok és a listening szövegek is olyan típusúak, mint amelyek a középfokú nyelvvizsgákon fordulnak elő. Így a nyelvvizsgán már rutinosan fogod tudni megoldani a feladatokat.

Bármely középfokú (B2) nyelvvizsgára készülhetsz: a különböző nyelvvizsgákon más-más típusú vizsgafeladatok vannak. Ebben a tananyagban öt feladattípusra találsz összesen 25 feladatsort.

Tesztkönyv és hanganyag: a pdf formátumú tesztgyűjtemény tartalmazza a megoldandó feladatsorokat, a szövegeket pedig 25 darab mp3 formátumú hangfájlban kapod meg.

Megoldásokkal: a teljes tesztgyűjtemény a megoldásokat is tartalmazza, így könnyen leellenőrizheted a válaszaid helyességét.

Szövegek írott változata: a tesztgyűjtemény végén megtalálod a hallott szövegek írásos változatát is.

 

Feladat típusok

Nyílt végű kérdések

Ebben a feladatban a szöveg alapján kell válaszolnod a feltett kérdésekre. A kérdések is magyar nyelven vannak feltéve, és Neked is magyarul kell válaszolnod. Elegendő tömör, rövid válaszokat adni.

Táblázat kiegészítése

A feladatlapon egy magyar nyelvű táblázatot találsz. A rövid szöveg meghallgatása után ezt a táblázatot kell kiegészítened magyarul. Nem kell nagyon hosszú mondatokat írni, csak az egyes információkat kell helyesen kitöltened néhány szóval.

Jegyzet készítése angolul

A feladatlapon egy, az elhangzottak alapján készített angol nyelvű jegyzet szerepel. Feladat a jegyzet kiegészítése a hallott információs elemekkel. Nem kell hosszú mondatokat alkotni, csak a lényegi információs elemet kell megemlíteni.

Feleletválasztós tesztek

Itt minden tesztkérdésnél három lehetséges válasz szerepel. Feladatod, hogy a szöveg meghallgatása után, az alternatívák közül válaszd ki a helyeset.

Mondatok kiegészítése hiányzó elemekkel 

Ebben a feladat típusban a szöveg alapján készült összefoglaló jegyzetet találsz. A megadott mondatokból hiányzik egy-egy információs elem. Ezeket kell kiegészítened röviden – maximum 3 szóval – a szövegben elhangzottak szerint.

Fontos tudni, hogy a középfokú nyelvvizsgán a hallás utáni értés vizsgarésznél nem egy, hanem több rövid szöveget kell meghallgatni, és ezekhez más-más típusú feladat tartozik.

A feladatok helyes megoldásait és a szöveges átiratot a tesztgyűjtemény végén találod.

 

Középfokú Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemények:

Angol Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli BME típus megoldással
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Középfok 1 Írásbeli - BME Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A MÚLT ÉVTŐL MEGVÁLTOZOTT A KÖZÉPFOKÚ BME ...
Bővebben
Angol Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli Origó típus megoldással
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Középfok 2 Írásbeli - Origó Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A MÚLT ÉVTŐL MEGVÁLTOZOTT A KÖZÉPFOKÚ ORIGÓ ...
Bővebben
Angol Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Szóbeli
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Középfok 3 Szóbeli Nyelvvizsgára Készülőknek Teljes feladatsorok 18 témakörben: Irányított Beszélgetés Feladatok Témakifejtés Képek Alapján Feladatok ...
Bővebben
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény - Középfok 4 - Hallott szöveg értése - e-könyv és hanganyag
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Középfok 4 Hallott Szöveg Értése - Középfokú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A MÚLT ÉVTŐL MEGVÁLTOZOTT A KÖZÉPFOKÚ ...
Bővebben


Keresés

Angol nyelvű állásinterjú?

Készülj fel hatékonyan!

angol nyelvű állásinterjú felkészülés

E-KÖNYV ÉS HANGANYAG

KATEGÓRIÁK