Angol Üzleti Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Szóbeli

Angol Üzleti Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Szóbeli

Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény

Üzleti Középfok 3

Szóbeli Üzleti Nyelvvizsgára Készülőknek

 

Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Üzleti Középfok 3 Szóbeli Üzleti Nyelvvizsgára Készülőknek

Feladatsorok bármely típusú üzleti nyelvvizsga felkészüléshez:

  • Személyes Szakmai Jellegű Beszélgetés Feladatok
  • Angol Nyelvű Szakmai Szöveg Ismertetése Feladatok
  • Magyar Nyelvű Szakmai Szöveg Ismertetése Feladatok
  • Prezentáció Szakmai Témáról Feladatok
  • Szakmai Témakifejtős Kérdés Feladatok
  • Adatok Elemzése Feladatok
  • Üzleti Szituációs Feladatok
  • Problémamegoldó Szituáció Reália Segítségével Feladatok
  • Hasznos Kifejezések Üzleti Szóbeli Nyelvvizsgára
  • Tippek És Tanácsok Szóbeli Nyelvvizsgára

 

Ha szeretnél belenézni az Üzleti Középfok 3 – Szóbeli üzleti nyelvvizsgára készülőknek című Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjteménybe, a Minta feladatsor gombra kattintva letölthetsz egy teljes feladatsort az e-tananyagból.

Ha szeretnél hozzájutni ehhez az e-tananyaghoz, ennek menetéről a Megrendelési információk gombra kattintva tájékozódhatsz.

Minta feladatsor   Megrendelési információk

Terjedelem: 85 oldal
Ár: 3.400 Ft

 

Részletek

Az Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény sorozatban az Üzleti középfok 3. című angol nyelvvizsga felkészítő e-könyv úgy került összeállításra, hogy ennek segítségével bármely típusú Üzleti / gazdasági angol középfokú szóbeli nyelvvizsgára fel tudj készülni

Értékes nyelvvizsga rutint szerezhetsz: mivel olyan típusú feladatokat gyakorolhatsz, melyek az üzleti nyelvvizsgákon fordulnak elő. Így a nyelvvizsgán már rutinosan fogod tudni megoldani a feladatokat

Bármely üzleti nyelvvizsgára készülhetsz: a különböző nyelvvizsgákon más-más típusú vizsgafeladatok vannak. Ebben a tananyagban 8 vizsgafeladat típusra találsz számos gyakorló feladatot. A feladat típusok a következő nyelvvizsgákon jellemzőek: BME gazdasági szaknyelvi, BGE üzleti szaknyelvi, Zöld út nyelvvizsga, Corvinus Oeconom közgazdasági szaknyelvi, EuroPro üzleti szaknyelvi, KJF Gazdálkodó nyelvvizsga.

Hasznos kifejezések és vizsga tippek: a teljes tesztgyűjtemény tartalmaz egy olyan szó- és kifejezés gyűjteményt is, amely az üzleti szóbeli nyelvvizsgán nagyon hasznos kifejezéseket és szófordulatokat foglalja össze, valamint plusz tanácsokat, hogy mire érdemes figyelni a gazdasági szóbeli vizsgákon.

 

Feladat típusok

 

Személyes szakmai jellegű beszélgetés

Ez a vizsga kezdő része, melyben a vizsgázó néhány mondatban bemutatkozik, majd tanulmányaihoz, munkájához, karrierjéhez, szakmai érdeklődéséhez kapcsolódó kérdésekre válaszol.

Angol nyelvű szakmai szöveg ismertetése

Egy rövid angol nyelvű szöveget kell a vizsgázónak magyar nyelven összefoglalni és értelmezni. A szöveget nem kell feltétlenül szóról szóra lefordítani. Elvárás, hogy a vizsgázó a szöveget viszonylag pontosan ismertesse és értelmezni tudja annak mondanivalóját és összefüggéseit.

Magyar nyelvű szakmai szöveg ismertetése

A vizsgázónak egy rövid, autentikus forrásból származó, gazdasági jellegű magyar nyelvű szöveget kell angolul ismertetnie. Nem a szöveg teljesen pontos fordítása a cél, hanem a cikk fő elemeinek, gondolatainak közvetítése és összefoglalása.

Prezentáció szakmai témakörről

Feladat a vizsgalapon megadott téma önálló rövid ismertetése, a témához tartozó főbb pontok megemlítése.

Szakmai témakifejtős kérdés

Üzleti, gazdasági témájú kérdésről kell a vizsgázónak saját gondolatait, véleményét röviden kifejteni és indokolni.

Adatok elemzése

Feladat egy táblázat, diagram, grafikon, stb. ismertetése, amelyet a vizsgalapon adnak meg. A vizsgázónak ezt kell először önállóan értelmezni, elemezni, majd a felmerülő kérdésekre válaszolni.

Szituációs párbeszéd

Feladat egy üzleti jellegű szituációs párbeszéd lefolytatása. A feladat megoldása során az összes megadott szempontra ki kell térni, és válaszolni vagy reagálni a másik szereplő – ez általában a vizsgáztató – kérdéseire.

Problémamegoldó szituáció reália segítségével

A vizsgázó kap egy hirdetést, üzleti probléma ismertetést, stb., mellyel kapcsolatban szituációs beszélgetést kell lefolytatnia.

 

Üzleti Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemények:

Angol Üzleti Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli BME gazdasági típus megoldással
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Üzleti Középfok 1 Írásbeli - BME Gazdasági Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek Feladatsorok megoldással: Olvasott Szöveg Értése Feladatok ...
Bővebben
Angol Üzleti Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Írásbeli BGF típus megoldással
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Üzleti Középfok 2 Írásbeli - BGE Üzleti Típusú Nyelvvizsgára Készülőknek FIGYELEM! A KORÁBBI BGF NYELVVIZSGA MEGÚJULT, ...
Bővebben
Angol Üzleti Középfokú Nyelvvizsga Feladatok Szóbeli
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Üzleti Középfok 3 Szóbeli Üzleti Nyelvvizsgára Készülőknek Feladatsorok bármely típusú üzleti nyelvvizsga felkészüléshez: Személyes Szakmai Jellegű ...
Bővebben
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Üzleti középfok 4. Hallott szöveg értése
Angol Nyelvvizsga Gyakorló Tesztgyűjtemény Üzleti Középfok 4 Hallott Szöveg Értése - Üzleti Nyelvvizsgára Készülőknek Feladatsorok bármely típusú üzleti nyelvvizsga felkészüléshez: ...
Bővebben


Hozzászólás

Keresés

Angol nyelvű állásinterjú?

Készülj fel hatékonyan!

angol nyelvű állásinterjú felkészülés

E-KÖNYV ÉS HANGANYAG

KATEGÓRIÁK