Magazin

Angol MagazinMagazin

Ha angolul tanulsz, vagy nyelvvizsgára készülsz, esetleg a meglévő angoltudásod szeretnéd frissen tartani, akkor nálunk rengeteg szórakoztató és egyben nagyon hasznos forrást találsz ehhez.

E-Angol Magazin

Az E-Angol Magazin lapszámait ingyenesen letöltheted. A magazinban sok-sok érdekes cikket olvashatsz, mindegyikhez tartozik angol-magyar szójegyzék is. A cikkek közül többet audio változatban is meghallgathatsz, mivel a magazinokhoz hanganyag is tartozik. Így egyszerre könnyedén fejlesztheted az olvasás és hallás utáni szövegértés készségedet, valamint bővítheted angol szókincsed. Arról nem is beszélve, hogy nem csak angol nyelvtudásod fog hatékonyan javulni, hanem még az általános ismereteid köre és műveltséged is szélesedik majd.  Az E-Angol Magazinban a cikkeken kívül találsz még szókincsfejlesztő rejtvényeket és nyelvvizsga gyakorló feladatokat is általános alapfokú, középfokú és üzleti angol nyelvvizsga felkészüléshez.

Angol Nyelvű Cikkek Online

Az Angol Nyelvű Cikkek Online nevű kategóriában olyan cikkeket is találsz, amelyek nem jelentek meg az E-Angol Magazin hasábjain, hanem itt a weboldalon olvashatóak el. Minden cikkhez van angol-magyar szójegyzék, illetve néhány cikkhez hangos változat is tartozik.

Jó olvasást és sikeres nyelvtanulást kívánunk Neked! 🙂

Angol Magazin

E-Angol Magazin

E-ANGOL MAGAZIN Nyelvtanulóknak és Nyelvvizsgázóknak hanganyaggal Az E-ANGOL MAGAZIN egy elektronikus kiadvány, mely érdekes és szórakoztató módon szeretne hozzájárulni ahhoz, ...
Bővebben
Angol Nyelvű Cikkek Online

Angol Nyelvű Cikkek Online

Angol Nyelvű Cikkek Online Ezen az oldalon izgalmas témájú, angol nyelvű cikkeket találsz. A legtöbb cikk végén van angol-magyar szójegyzék ...
Bővebben

Hozzászólás

Keresés

Angol nyelvű állásinterjú?

Készülj fel hatékonyan!

angol nyelvű állásinterjú felkészülés

E-KÖNYV ÉS HANGANYAG

KATEGÓRIÁK